Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μπορούμε να βοηθήσουμε μια νέα γυναίκα να ξαναβρεί την υγεία της

Μια νεαρή γυναίκα στην Κεφαλονιά έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. Τα τελευταία δέκα χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο έχει δυσκολέψει κατά πολύ τη ζωή της. Πάσχει από υπασβεστιαιμία, μια πάθηση που συνοδεύεται από τετανία και συνεχή πόνο με αποτέλεσμα ο ασθενής να δυσκολευεται ακόμη και στις πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες.

Έχω ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης και συγκέντρωσης των απαραίτητων χρημάτων για να πραγματοποιηθεί επέμβαση που θα βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση της υγείας της. Η θεραπεία υπάρχει, πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική που θα εφαρμόσει στην Αθήνα διεθνούς φήμης νευροχειρουργός αλλά και σπουδαίος άνθρωπος, τον έχω συναντήσει και εγώ για την περίπτωση της αδελφής μου (για την οποία δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη τεχνική που θα μπορούσε να τη βοηθήσει). Ο γιατρός θα πραγματοποιήσει την επέμβαση αφιλοκερδώς, όμως όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο καθένας υπάρχουν δυσβάσταχτα έξοδα για την οικογένεια: δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα και θα πρέπει να καλύψουν έξοδα διαμονής και διατροφής για τουλάχιστον δυο μήνες για την αποθεραπεία της κοπέλας, καθώς και παραϊατρικά έξοδα. Ασφαλιστική κάλυψη δεν υπάρχει.

Απευθύνομαι κυρίως στους έλληνες του εξωτερικού, μιας και εδώ με την κρίση οι περισσότεροι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ούτε τους εαυτούς μας. Ο σύνδεσμος (link) της καμπάνιας στα αγγλικά είναι εδώ. Σημασία δεν έχει το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε: και μικρό να είναι, ο καθένας από λίγο, θα συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζεται η οικογένεια.

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου (έχω δημοσιεύσει όσο γίνεται λιγότερα στοιχεία για την κοπέλα και το πρόβλημά της για ευνόητους λόγους. Γνωρίζω καλά την οικογένεια και αν δεν ήταν να κινδυνεύουν ταυτόχρονα να χάσουν το σπίτι τους από τα επακόλουθα της κρίσης, δεν θα υπήρχε λόγος για την έκκληση αυτή. Το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά αν δεν συγκεντρωθεί, η εγχείρηση απλά δεν θα γίνει.)

Ευχαριστώ...

Μίνα Θεοφιλάτου

Υ.Γ. Αν δεν "δουλεύει" ο σύνδεσμος για την καμπάνια που δίνεται παραπάνω, δοκιμάστε να κάνετε "αντιγραφή-επικόλληση" αυτού http://www.gofundme.com/621gjk στη γραμμή διεύθυνσης του προγράμματος που χρησιμοποιείτε για περιήγηση στο Ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου